Flokken min!

Februar har vært en fest

Vi gleder oss over livet i lag om det er hverdag eller fest.
Fikk gavekort!
Heldige meg
Fra mine løper- og vandringsvenninner

 

Tusen takk Britt Aina, du er gull.

Klokka slo midnatt og korken fløy i mitt nymalte tak. JT inviterte til champagne hvor roser, tent lys og to glass allerede var pyntelig plassert. Gud kor vi kosa oss. Vi håpa jo på at søstre og svoger som holdt til noen hundre meter lenger ned i veien kom, men nei, vi drakk alt gladelig selv. 

Midnatt 17. februar

Ved festbordet neste dag kom grunnen til familiens uteblivelse,  Marit søster hadde sydd og laget godteri hele natten. Til bursdagen ønsket jeg meg hjemmelagede ting – dikt, sang, dans, håndarbeid, kremer, akvareller etc. Marit søster holdt en strålende tale med høy latterfaktor hvor jeg fikk bikini for vinterbruk (sydd av stoffer av utslitt ullundertøy), juleskjørt sydd av gardiner, multelikør,  knekk, hjemmelaget meisebolle og barnslig tegning.

Barnslig

Jeg inviterte til champagnelunsj klokka 14 fordi jeg skulle reise sør dagen etter. Kor artig vi hadde det, presanger og gode ord både varmet og ga glede. Fikk et vakkert bilde av søstrene som allerede er på veggen. Deilig mat og enda bedre drikke ble rikelig inntatt, praten gikk, latteren satt løst, dagen ble slik jeg ønsket den. Festen varte i 13 timer. Takk for gøy dag og natt. Lov ju!

Morgenen etter satt jeg på bussen til Tromsø, oppspilt og lykkelig. Gårdagens fest og tanken på neste var altoppslukende. Barn og barnebarn samlet på Eide på Nordmøre – avstander – hva er det. Mamma- og bestemorhjertet brant. Jeg gledet meg sånn. Flokken skulle samles i Marius sitt nyinnkjøpte hus for å feire, med bestemor blir det fest, mener nå barnebarna.

Før festen kunne begynne, samlet de unge seg i garasjen for å øve på sangene de hadde laget. Hørte latteren helt inn i stua, de hadde det gøy med produktet de skulle framføre i lag.

Tor Øyvind ønsket oss velkommen til bords med selvlaget dikt. Han sto også ved grytene og laget nydelig indisk mat. Takk for deilig mat!

Dikt av Tor-Øyvind

Kvelden fortsatte med litt sprudlende, herlig sang, dans med Marius som leder, lystig prat, være i lag – tusen takk! Da jeg krøp til køys i sene nattetimer, flyttet ungdommene seg ned i peisestua hvor jeg hørte musikk og topp stemning. For en dag, for en kveld, for ei natt – heldige meg!

 

Det ble tur på vakre Eide før hjemreise for Marit, TØ, Max og Kristina.

Flokken min!

 

Linda og Marit

 

Max
Kenny og Mercedes