Sommer, sommer!

Søskenbarntreff er blitt en tradisjon på Skogly. Vi gleder oss til å treffes, latteren sitter løst rundt bordet hvor vi koser oss med hverandres  medbrakte fat til koldtbordet. God drikke, trivelig prat, vitser og hyggen av å være i lag, gir en varm og god atmosfære.

Min kjære søster Inger og hennes Per-Erik, stolt eier av ny campingvogn var her en uke. Lykke!

Synnøve og Tollef
Tom, Turid og Yngve
Kjell, JT og Marit og linselusElin, Inger og Hallvard
Per-Erik er med i komiteen

En tidlig og varm formiddag, kom en bil kjørende opp bakken, og en sprek og sprudlende dame steg ut. Jeanette, fra Lier, kom innom på sin roadtrip i Nord Norge. Ho var med på tirsdagsturen hvor vi var i gapahuken til en venn og spiste ferske kanelboller og drakk kaffe. Vi hadde en herlig dag i lag før Jeanette kjørte videre til Tromsø og nye eventyr i Nord.

Vi var glad for å se hverandre igjen
I gapahuken ti  Ivar 

Noen dager senere hadde vi igjen et herlig besøk her på Skogly. Anne Marie Sylling, hennes fetter Tore med kone Astrid. De kom kjørende i bobil fra Husvik hvor de hadde feriert i nydelig vær og var på vei hjem til Lier. Takk for trivelig besøk.

JT, meg og Anne-Marie
Vi hadde en nydelig utsikt

JT koser seg som alltid. Om det er å lage flotte  pil og bue, drive med ved, sykle, turer eller lure seg unna for å ta en titt på frimerkesamlingen. Så har han fått rom i sjåen(mitt også).

JT i sitt ess
Han syklet opp Hamran
Sjårommet

Andrea Sofie skal døpes 4. august og dåpskjolen jeg strikket til Marius for 27 år siden skal dåpsbarnet ha, bare med rosa bånd. For en lykke for ei oldemor, så stolt.

Fredag var jeg i Kvæfjord for å prøve den på Andrea Sofie.

Stolt oldemor

Sommer og gode opplevelser

Tida kommer blir det sagt, eller den går. Jeg føler for begge deler, når jeg reiser fra Skogly og ut på tur, går tida, når jeg er hjemme igjen, kjem den.

Isle og Wight

Terje og jeg hadde en fantastisk tur til England, Isle of Wight – øya hvor jeg var på verdens største rockefestival i 1970 med engelske venner. Vært der flere ganger siden og den vakre øya anbefales, JT likte pubene best. Den raskeste offentlige transporten til fastlandet er til og fra Southsea i Portsmouth med luftputefartøy. Den suser over strand og hav. Spennende!

Videre til en liten badeby, Weymouth, hvor nostalgien blomstret for JT etter å ha vært der på studietur for mer enn 50 år siden. Vi fant ut hvor JT hadde bodd, et ærverdig sted, var på sightseeing og spiste god mat.

Brighton

Byen i mitt hjerte Brighton, ble neste stopp. Byen som har vakker arkitektur, en bohemaktig livsstil, gode shoppingmuligheter og et yrende natteliv som gjør dette til en av Englands mest populære kystbyer. Brighton er en av de mest livlige og fargesprakende byene i hele Storbritannia. Vi kommer tilbake.

 

Noen flotte dager ble tilbrakt i Oslo sammen med datter, barnebarn og oldebarn. Mayla fylte ett år 13. juni og ble behørig feiret. Dagen etter fortsatte feiringen på Mallorca.

Marit og Tor-Øyvind med utsikt over fjord og Mårfjellet
Turtelduene
Tor-Øyvind og svigermor nyter utsikten
Marit i sin vanlige positur og vil ha mammaen med

 

Vi liker vann og padling

Vel hjemme, kor tida kjem, gledet jeg meg til besøk av datter Marit og svigersønn Tor-Øyvind. Det ble varme dager med turer til gapahuken i fjæra, fjelltur, terrassekos, god mat og varme netter. Kleggen fikk en forkjærlighet for Tor-Øyvind, men han fikk god pleie av svigermor. Det nye rommet i sjåen var svalt og deilig. Glad for å ha dere her.