Januar bare forsvant!

Har jeg ikke fin lue? Jeg fikk den av en kollega for rundt 25 år siden. Ho hadde en rød med hvitt mønster og en hvit med rødt mønster. Jeg elsker jo rødt og håpet på den røde, men den hvite ble min og har fulgt meg siden. Finner ingen som er like bra. Har gått Birken, løpt vintermaraton, Vasaloppet, utallige fjell- og vandreturer – den er fortsatt den første jeg røsker tak i. 1. januar 2023 og den er fortsatt her. Husker jeg tenkte da jeg mørkeredd og hadde falt i tanker – hvor fort årene går, jeg må bare være fortsatt sprek og følge drømmene mine. Lua må være med.

Januar har vært så fin, her er den blå timen 3. januar – sa du mørketid?

Allerede den 5. januar ble det party på Skogly med skolevenninner fra svunnen tid. Kjenner følelsen og gleden av å være sammen med venner som kjenner hverandres historie på godt og vondt. Det er ingenting å forklare, vi grin i lag av det vonde, flire av det gode som det er mest av. Vi er så glad i hverandre! Røttene klasker til!

Gofoten på årets første tur, Willy og Ivar – kor e dokker?

Jeg liker jo å jobbe på Olsborg skole, og takker min Gud for at de vil ha meg. JT varmer bil, koker kaffe – dæven jeg er heldig. Bare å ordne seg og dra.

,

Skal jo bli oldemor, så måtte ta turen til Vålerenga og Jessheim. Magen til Kristina måtte sees. Gleder meg til begynnelsen av juni! Tor Øyvind har pusset opp i leiligheten, rommet mitt hadde fått ny farge og seng, det samme med stua – ikke seng da. Nye, flotte  lamper kom opp – ny leilighet – vakkert. Vi kjøpte blomster på Plantasjen, ikke ante jeg hvilke planter som overlever og ei. Forskeren Kristina har kunnskaper som gjør ei bestemor imponert. Vet du at planter du kjøper skal “pottes om”.

Tur fra Asker museum, kyststien, Fjordhotellet, kafe og vafler – det er Ingrid, Frances og jeg. Vi nyter tiden i lag – radarpar!

Skogly 31. januar!