Sommer

Skogly, 20.07.2020

Rogna mi!

Dette er ikke “bare” ei rogn, ho er nesten ungen min. Sommeren 2019 hentet jeg en avlegger og plantet den på eiendommen. Da høsten kom, var den bare en vissen grein som jeg reddet ut av JT´s høstonn. Hører den sier: “Se på meg nå”.

Vi mater fugler hele året, både store og små. De spiser masse og matplassen fylles av et titalls forskjellige småfugler, skjærer og ekorn. Måsen er også her, den vil ha annen kost enn frø. Ekorn og fugler spiser i skjønn forening, skjæra blir jaget av ekornet. Av fuglene er det den vakre dompapen som er sjefen. Haren var på fast visitt tidligere i vår, jeg la ut mat på fast plass, den kom og spiste. Vakre Mikkel vandrer rundt i terrenget og viser seg fram. 

 

Hurra for onkel Arthur som fylte 100 år 9. juli. Lykken for meg var å få være med å feire dagen. Gjestene ventet i stua da høvdingen kom gående inn. Det var et rørende og høytidelig øyeblikk. Han smilte og var så glad over å se så mange av sine. Vi hadde en minnerik feiring med taler, god mat og mye latter. Høvdingen var den eneste som tok seg en konjakk og det var han vel unt. Må fortelle at han er 100 prosent med mentalt. 

Bursdagsbarnet

Arbeidsferier er JT og jeg blitt gode på. I fjor var det Frøya, i år ble det Eide på Nordmøre. Mitt barnebarn Marius har kjøpt et stort hus som trenger oppussing både inne og ute. Maling, trefelling, rydding i hagen ble dagene brukt til. Sosialt samvær hadde vi også tid til. Molde, Atlanterhavsveien, nydelig mat på Brygga på Bud(anbefales) og trivelige hjemmekvelder. Familie er best. Marius var fornøyd med innsatsen vår, det var vi selv også. Vi feiret bursdagen til Linda 19. juni, og da overrasket tante Marit og Minka med besøk.

På veien hjem overnattet vi som vanlig på Snåsa hotell hvor vi koser oss ut i de sene nattetimer.

Brygga Bud
Gutta
JT under kastanjetreet
Simen maler
Mona, jubilanten og Marit

 

Hurra for mitt kjære søskenbarn Synnøve feiret en heidundrende 80-årsdag på Ringheimen 17. juli. Familie og venner kosa seg til langt på natt. Jubilanten selv synes det kunne vært mer fart og at folk gikk for tidlig hjem. 

Nå er det tid for det jeg liker best – padling, sykling og turer.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg