Årets siste dag – 2023

JT og jeg har bodd under vakre Mårfjellet i fem opplevelsesrike år. Det å bo i pakt med naturen, gode venner, nye bekjentskaper har gitt oss et nytt perspektiv i måten å leve på. Vi har det så bra.

Jula har hittil vært både morsom og litt heftig. Lindas nye familiemedlem på 10 uker og Kenny på nærmere 14 år har vært hovedpersoner. Vakre begge to. Den lille erter Kenny, han ser overbærende på lillesøsteren og lurer på hva i svarte ho gjør her. Barnebarn Marius med sin Helene har vært her, likeså barnebarn Simen som farter Målselv/Harstad. JT forholder seg rolig med sin “valhall”.

Kenny, Linda og Linn Kristin
Simen med Linn Kristin og Kenny
JT lager årets JuleQuiz
Vakkert par Marius og Helene som snart teller tre

 

Vakre fjorden vår

Simen og bestemor var i Målselv kirke julaften. Flott tale av presten hvor “han” var en av gjeterne. Det ble en annerledes og spennende fortelling, både for barn og voksne.

Målselv kirke ble bygd i 1978, min konfirmasjonskirke brant i 1973. “Nye” Målselv kirke er bygd av betong og tegl og har 360 sitteplasser. Harry Gangvik var arkitekten til dette flotte bygget. Altertavlen(bildet over) er laget av Ulf Dreier.

Julas mest rørende – JT har lenge snakket om morens krumkaker, så tenkte det var på tide å glede han. Mammas krumkakejern ble hentet i sjåen – åpnes – og hva ligger gjemt der. Jo, mammas egen krumkakeoppskrift. Med andakt laget Simen og jeg krumkaker. J

Hadde en herlig førjulstur til Oslo og Jessheim for å være sammen med familie. Oldebarn Mayla fikk mest oppmerksomhet. Babyer vokser jo så fort og alle fremskritt følges med argusøyne. Ho er sosial, sterk og smilende.

Marit, Mayla og Kristina

“Bestemor” laget strømpe til Robin

Tor Øyvind og Marit på vakre Ula
Marit mater duene, så stolt av henne

 

4 kommentarer
    1. koselig å lese, som vanlig!
      Ønsker deg og dine alt godt I 2024.
      Ute i verden er det et stort forbedringspotensiale..vi får bare håpe!!

    2. Sigrid er god på å få fram stemning i bloggen sin. Hun er god til å beskrive hendelser i hverdagen, og er «kortreist» i sine betraktninger.
      JT

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg